Juriu

Ș.l. dr.art.pl. Vlad ARDELEANU

Născut la Timișoara, absolvent al Universității de Arte și Design din Cluj, secția pictură. Doctor al Facultății de Arte Plastice și Design din Timișoara, cu o teză despre arta comunistă. Șef de lucrări la FAUT, titular al disciplinelor de Reprezentări Grafice și Studiul Formei, cât și al cursurilor de Istoria Artei, Design Grafic și Arte Vizuale, toate la ciclul de Licență Arhitectură.

Membru fondator al studioului de web design Raise Media, cu care a obținut premii internaționale, nominalizări la festivaluri și concursuri. Aceluiași studio i s-au dedicat mențiuni și articole în reviste sau cărți publicate la edituri internaționale. Preocupări în domeniul istoriei artei moderne și contemporane, designului grafic și al picturii.

Conf. dr. arh. Cristian BLIDARIU

 • lector F.A.U.T., decan an I ciclu Licenta Arhitectura
 • doctor SUMMA CUM LAUDE al Facultatii de Arte Plastice si Design din Timisoara
 • indrumator in cadrul atelierului de proiectare al anului 1 incepand din 2004
 • decan al anului 1 incepand cu anul 2011
 • titular al cursului de Teoria Arhitecturii 1 incepand din 2011
 • asistent in cadrul atelierului de Studiu Formei din 2007,
 • titular al cursului de Estetica Suprafetelor (M.A.I.) si al cursului de Design Grafic (M.A.I.)
 • coordonator departamental al programelor de mobilitati ERASMUS +
 • colaborator ARCHAEUS (2004-2005)
 • asociat fondator SC ACT SRL (2004-2008)
 • asociat fondator STUDIO TAB din 2008
 • membru in colegiul de redactie si ulterior colaborator permanent al revistei Uniunii Arhitectilor din Romania, ARHITECTURA 1906

Asist. drd. arh. Dragomir DRĂGAN

Dragomir Dragan este arhitect și titular la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Politehnicii Timișoara. Din 2003, când și-a terminat studiile, a avut mai multe stagii de lucru în birouri de arhitectură din Franța și Statele Unite. Câștigă premii și nominalizări la concursuri de arhitectură sau grafică, cu o varietate de lucrări pe care le efectuează. Experiența sa bogată îl plasează în cursuri de specialitate pentru reprezentările de proiectare de arhitectură antică și proiectare arhitecturală în cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism Politehnica Timișoara. Din 2009 activează pe plan profesional in strict in cadrul firmei personale, D-Context Studio (DCXS), unde participă constant la anualele sau bienalele de arhitectură din Timisoara, la Bienala de Arhitectura Bucuresti sau competiții de arhitectură in Franta împreună cu companii locale partenere. În prezent pe langa activitatile profesionale si din mediul academic, a fost ales presedinte al filialei Timis, a Ordinului Arhitectilor din Romania.

Ș.l.dr.arh. Marius GĂMAN

Marius Găman este absolvent al Facultaţii de Arhitectură (UPT) promoţia 2009, al masterartului de Urbanism şi amenajarea teritoriului – 2010 iar în prezent este doctorand al Facultaţii de Arhitectură pe tema dezvoltării urbane sustenabile. Face parte din Centrul de Cercetare pentru Planificare Urbană Timişoara din anul 2006 şi în prezent este angajat la firma de arhitectură Arhiteckt StudioA şi a participat la concursuri naţionale şi internaţionale de arhitectură şi urbanism.

Ș.l. dr.arh. Claudiu TOMA

Claudiu TOMA este absolvent al Facultății de Construcții și Arhitectură din Timișoara, promoția 2003, masterand al aceleiași facultăți cu specializarea ,,Restructurarea ambientelor și a clădirilor istorice” în 2004, absolvent al cursului postuniversitar „Restaurarea suprafețelor” organizat de UNESCO şi Facultatea de Arhitectură Timișoara. De asemenea, este arhitect asociat in cadrul biroului PARASITE Studio din Timisoara si doctor in arhitectura cu teza „MEDIA LOCUIRE – directii in arhitectura locuintei contemporane”, sustinuta in cadrul UAUIM Bucureşti in anul 2015, sub indrumarea prof. dr. arh Ana Maria ZAHARIADE.